MATHIEU ABRIVARD SEVERAMENT FERIT A UN ACCIDENT

27-mayo-2013 • por Sin comentarios

El professional francès Mathieu Abrivard ha sofrit un greu accident avui dimarts 27 de maig.  Recent arribat de Suècia el conductor estava escalfant a Urfée Turgot. El producte es va aixecar i volcà sobre el menador, que va patir nombroses fractures a la pelvis i es va dislocar una cama. Immediatament va ser...
Pin It

Home » Actualitat, Noticies » MATHIEU ABRIVARD SEVERAMENT FERIT A UN ACCIDENT

MATHIEU ABRIVARDEl professional francès Mathieu Abrivard ha sofrit un greu accident avui dimarts 27 de maig.  Recent arribat de Suècia el conductor estava escalfant a Urfée Turgot. El producte es va aixecar i volcà sobre el menador, que va patir nombroses fractures a la pelvis i es va dislocar una cama. Immediatament va ser traslladat a l’hospital de Chartres on va ser intervengut d’urgència. L’accident allunyarà a Mathieu Abrivard durant molt de temps de les pistes.

 

 

 

 

Captura de pantalla 2013-05-27 a las 23.28.16

Entrades Relacionades

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


3 − tres =

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll to top