EL CRITÈRIUM DE VELOCITAT PROVA ELS MILLORS NACIONALS

9-enero-2018 • por Comentarios desactivados en EL CRITÈRIUM DE VELOCITAT PROVA ELS MILLORS NACIONALS

Cluc SB és el favorit a aconseguir el triomf Per: Jaume Gomila Segona reunió de l’any a Son Pardo amb un programa de nou curses a partir de les 16.40 metres. La prova principal de la jornada és el Critèrium de Velocitat, un esdeveniment per a l’elit nacional que congrega set efectius en els 1.650...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » EL CRITÈRIUM DE VELOCITAT PROVA ELS MILLORS NACIONALS

Cluc SB és el favorit a aconseguir el triomf

Per: Jaume Gomila

Segona reunió de l’any a Son Pardo amb un programa de nou curses a partir de les 16.40 metres. La prova principal de la jornada és el Critèrium de Velocitat, un esdeveniment per a l’elit nacional que congrega set efectius en els 1.650 metres. Cluc SB torna a l’escena després de la victòria al Gran Premi dels 5 Anys i té com a repte el primer èxit davant els nacionals vells més destacats. La baixa anunciada de Bo Pou Rafal converteix Tintin de s’Hort en la principal alternativa del pupil de la penya Bonanza. Vitalic defensa el títol obtingut l’any passat on a més marcà el rècord personal.
Una altra prova per a esprínters és el Premi Brixon de France que reuneix sis dels millors elements nacionals de quatre anys en els 1.650 metres. És factible que es repeteixi el podi del darrer Gran Premi d’Egües on Esperança Mar, vencedora del Gran Premi 2017, va superar una pletòrica Espiga des Llorer i a Excellence. Emocion BS puja de categoria després de dos èxits seguits. Es Gonyador de Font té una bona oportunitat per reivindicar-se davant els millors productes de la generació.
Els importats amb més doblers guanyats de la jornada s’enfronten en els 2.650 metres de la prova inaugural de la reunió. Valoinic intentarà començar l’any amb una victòria, com va fer l’any passat en aquesta mateixa competició que significà a més el primer dels 15 triomf assolits al 2017.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!