DARRER TEST PER A LA GENERACIÓ “F”

16-abril-2018 • por Comentarios desactivados en DARRER TEST PER A LA GENERACIÓ “F”

Joss Verrbeeck serà l’atractiu d’una jornada especial per als poltres de 3 anys Per: Jaume Gomila A quatre setmanes per al Gran Premi Nacional els poltres de tres anys disputen la darrera preparatòria separats per sexes sobre els 1.650 metres en la matinal Premium de dilluns que compta amb un convidat de...
Pin It

Home » Actualitat, Palma » DARRER TEST PER A LA GENERACIÓ “F”

Joss Verrbeeck serà l’atractiu d’una jornada especial per als poltres de 3 anys

Per: Jaume Gomila

A quatre setmanes per al Gran Premi Nacional els poltres de tres anys disputen la darrera preparatòria separats per sexes sobre els 1.650 metres en la matinal Premium de dilluns que compta amb un convidat de luxe, el mestre belga Jos Verbeeck. Un grup de vuit mascles competeix en primer lloc en el Premi Caster Kid. Fortunato Dream convincent vencedor del Premi IEHM ultima la preparació de la gran clàssica i és un dels exemplars a batre juntament amb Futur de Ladil. Jos Verbeeck s’encarrega de la direcció de Frit de Font.
Les femelles competeixen en el Premi Misi Mar, són 11 les inscrites en els 1.650 metres. Flaixmataix Wing va de fer una actuació a la darrera qualificativa per al Gran Premi on també entrà al podi Flamenca de Font. Fenomenal és una altra de les clares candidates al triomf. Jos Verbeeck dirigeix aquest cop Fresca de Font.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!