UN D’EN FLIPER ES PASSEJA A L’HIPER CENTRO

4-septiembre-2017 • por Comentarios desactivados en UN D’EN FLIPER ES PASSEJA A L’HIPER CENTRO

El cavall de M.A. Binimelis guanya i Unitra RS és l’única que intenta qüestionar-li la victòria. D. Oliver aconsegueix un doblet amb Diss Hada i Veneno El mes de setembre al municipal de Manacor començava amb una reunió de 7 carreres sobre la distància de 2.050 metres que albergava una de les proves amb...
Pin It

Home » Actualitat, Manacor » UN D’EN FLIPER ES PASSEJA A L’HIPER CENTRO

El cavall de M.A. Binimelis guanya i Unitra RS és l’única que intenta qüestionar-li la victòria. D. Oliver aconsegueix un doblet amb Diss Hada i Veneno

El mes de setembre al municipal de Manacor començava amb una reunió de 7 carreres sobre la distància de 2.050 metres que albergava una de les proves amb més tradició de les nocturnes manacorines, el Premi Hiper Centro, una carrera per a cavalls nacionals que posava en joc 1.700 euros. En principi eren 6 els participants, però Aldebaran G es donava de baixa a darrera hora.
Un d’en Fliper i Unitra RS lluitaren després de llançar-se l’autostart per fer-se amb la primera plaça. Rere ells rodava Burinot. En la recta d’enfront de tribunes era el cavall de M.A. Binimelis qui comandava la prova, quedant aquests tres cavalls en fila indiana, distanciats dels altres dos participants. A questes posicions es mantingueren sense canvis i a mil metres del final el capdavanter marcava un parcial d’1’17’‘5. Al toc de campana Unitra RS tornà a intentar un arac contra el cavall de Binimelis, forçant una darrera volta molt emocionant. Entraren quasi a la par al revolt final, però a la darrera recta Un d’En Fliper aguantava la primera plaça i a mitja recta ja es destacava d’Unitra RS, entrant en solitari a meta a 1’16’‘3. Unitra RS, amb M. Mestre era segona a 1’16’‘5. Burinot conqueria la tercera plaça a 1’16’‘7.
Els internacionals tingueren el seu moment a la prova de clausura de la reunió, el premi Hulmer, amb una dotació de 1.300 euros.
Vallandraud era el guanyador, menat per G. Riera a 1’18’‘2. Taquin de Fontaine era segon a 1’18’‘3 i B. Llobet. La tercera plaça se l’adjudicava Ultra du Louet a 1’18’‘8 i A. Frontera a les regnes.

A la prova de minitrot guanyà Del Norte, a regnes de S. Llobet, seguit per Nemo, Pinta, Bombon PR i Timoko.

Altres protagonistes de la jornada eren: Diss jada a la primera a 1’20’‘4 i D. Oliver; Cacique del Norte a la segona a 1’19’‘3 i J. Nadal M; Copeo de Llevant a la tercera, a 1’19’‘8 menat per A. Frontera; Big Bib Star a la quarta, amb F. Servera i un temps d’1’19’‘4 i Veneno a la sisena, a 1’18’‘5 i donant el doblet a D.Oliver.

RESULTATS (FES CLICK)

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!