DOTZE CANDIDATES AL TÍTOL DE MILLOR EGUA FRANCESA

4-diciembre-2017 • por Comentarios desactivados en DOTZE CANDIDATES AL TÍTOL DE MILLOR EGUA FRANCESA

Son Pardo comença un mes de desembre amb sis jornades Premium amb un programa de vuit proves a partir de les 16.55 hores Per: Jaume Gomila   Vaeva La competició principal del capvespre és la final del Torneig TF per a egües que reparteix 12.000 euros en premis. Enguany són 12 les candidates a la [&hellip...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » DOTZE CANDIDATES AL TÍTOL DE MILLOR EGUA FRANCESA

Son Pardo comença un mes de desembre amb sis jornades Premium amb un programa de vuit proves a partir de les 16.55 hores

Per: Jaume Gomila

 


Vaeva
La competició principal del capvespre és la final del Torneig TF per a egües que reparteix 12.000 euros en premis. Enguany són 12 les candidates a la victòria en els 2.650 metres. Amb l’absència de la vencedora de les dues primeres mànegues, Topaze Cilao, prenen protagonisme Vaeva Pride i Bamba de Ponthieu, guanyadores respectivament de la quarta i tercera classificatòries. També ha competit bé les dues darreres qualificatives, Suzuka, que opta a un tercer títol. Ursuline Gibus és l’altra participant que ha demostrat qualitat per accedir a la corona.
La jornada comença amb el Premi Mairena, una prova per als millors nacionals de quatre anys que compta amb el camp màxim de 16 participants en els 2.150 metres. Duna de Llevant i Dafi RS tornaran a protagonitzar la batalla per a la victòria. El darrer graó del podi es presenta més obert. Dixie SS, Durag de Clide, Dream de Font, Dodi, Delaraman, Deco Sas i Dreamcomestrue poden presentar-ne candidatura.
En quart lloc es disputa el Premi Argentan amb el concurs dels importats amb més doblers guanyats. Són 10 els inscrites en els 2.650 metres. Uno la Chesnaie va ser el vencedor del darrer duel d’aquesta categoria. Ramses des Charmes arriba després de batre el rècord del Municipal de Manacor amb un gran temps d’1.13’8. Ritz du Bocage manté el bon moment de forma, sempre dins el podi. Starter du Rib té l’opció de retrobar-se amb la victòria.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!