ESPANYA SEGUEIX LÍDER A LA WORLD SUMMER CUP DE MINITROT

2-agosto-2018 • por Comentarios desactivados en ESPANYA SEGUEIX LÍDER A LA WORLD SUMMER CUP DE MINITROT

Lídia Pastor Solano i Maria Roser Sureda Terrades mantenen el lideratge a la World Summer Cup Per: Jaume Gomila Dimarts es va disputar a l’hipòdrom suec de Jagersro la tercera mànega de la World Summer Cup de minitrot que comptà amb la participació de les manacorines Maria Roser Sureda Terrades i Lídia...
Pin It

Home » Actualitat, Internacional » ESPANYA SEGUEIX LÍDER A LA WORLD SUMMER CUP DE MINITROT

Lídia Pastor Solano i Maria Roser Sureda Terrades mantenen el lideratge a la World Summer Cup

Per: Jaume Gomila


Dimarts es va disputar a l’hipòdrom suec de Jagersro la tercera mànega de la World Summer Cup de minitrot que comptà amb la participació de les manacorines Maria Roser Sureda Terrades i Lídia Pastor Solano i amb la presència del padrí jove de la competició d’enguany l’entrenador mallorquí Toni Ripoll.

A la primera cursa Lidia Pastor Solano va aconseguir la segona plaça després de la desqualificació de la primera que passà per meta, la belga Elise van den Putte amb Hartorps Gizzy. Maria Roser Sureda Terrades va ser tomada amb Silver Princess. La francesa Serine Decaudin fou la vendedora de la prova amb Harstorps Elit.
Quasi quatre hores més tard es va fer la segona bateria on tot i no comptar amb els millors exemplars van fer una bona actuació les representants mallorquines. Lídia va acabar tercera amb Emmeros Karisma i Maria Roser fou la quarta classificada amb Harstorps Elit. El belga Gilles Willens va ser el guanyador de la cursa amb Harstorps Gipzy.
Després de les tres etapes Espanya es manté primera amb un total de 72 punts. França retalla l’avantatge a la general i és la segona classificada amb 67 punts amb només 1 punt de marge amb Bèlgica, tercera amb 66 punts. Suècia tanca la puntuació amb 35 punts.
La darrera mànega de la competició es decidirà el proper dia 25 d’agost a la pista francesa de Cagnes sur Mer.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!