EL GRAN PREMI DE VELOCITAT ANIMA LA NOCTURNA

13-julio-2018 • por Comentarios desactivados en EL GRAN PREMI DE VELOCITAT ANIMA LA NOCTURNA

Son Pardo ofereix un dels plats forts de la temporada a la nocturna d’aquest divendres Per: Jaume Gomila El Gran Premi de Velocitat amb 18 anys existència és ja una de les clàssiques estivals. Els vuit participants sobre els 1.600 metres es decidiren la setmana passada a les eliminatòries. Ramses des...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » EL GRAN PREMI DE VELOCITAT ANIMA LA NOCTURNA

Son Pardo ofereix un dels plats forts de la temporada a la nocturna d’aquest divendres

Per: Jaume Gomila

El Gran Premi de Velocitat amb 18 anys existència és ja una de les clàssiques estivals. Els vuit participants sobre els 1.600 metres es decidiren la setmana passada a les eliminatòries. Ramses des Charmes, el plusmarquista de la pista de Manacor, és un dels rivals a batre després de la còmoda victoria de les semifinals. També va fer una gran prestació Uno la Chesnaie, el guanyador de l’altra qualificativa. Ritz du Bocage ha demostrat qualitat per pujar al graó més alt del podi. The de Chine, segon a les sèries, intentarà millorar la plata obtinguda a l’edició de l’any passat d’aquest Gran Premi. Black Power serà l’encarregat de defensar el trot illenc a la prova.
En cinquè lloc es disputarà la setena mànega del torneig del Club de Dames del Trot amb la presència d’11 menadores en una cursa d’inscripció lliure sobre els 2.150 metres. Tinita Pocoví és favorta amb l’egua Ultreia du Pin, amb qui va guanyar fa dues setmanes. En aquesta prova reapareix el nacional Un d’en Fliper sota la direcció de Malen Amer.
Abans de la prova central de la nit arribarà una concertada per a amateurs amb 10 candidats en els 2.150 metres. Joan Rigo intentarà mantenir el bon moment de Benvengut Spa.
Per acabar un atractiu Premi Riker Blue amb 13 efectius nacionales de qualitat en els 2.150 metres i sense un favorit clar. Brumellis Group i Brooklyn Spa s’imposaren a les seves darreres participacions a Son Pardo.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!