EL GRAN PREMI DE VELOCITAT DEFINEIX LA GRAELLA DE PARTIDA

6-julio-2018 • por Comentarios desactivados en EL GRAN PREMI DE VELOCITAT DEFINEIX LA GRAELLA DE PARTIDA

Son Pardo inicia el mes de juliol amb una reunió de set curses i mintrot a partir de les 21 hores Per: Jaume Gomila Les bateries del Gran Premi de Velocitat centren la cartellera de la nocturna. Ambdues sèries compten amb vuit participants en els 1.600 metres. La primera semifinal es presenta molt atractiva amb...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » EL GRAN PREMI DE VELOCITAT DEFINEIX LA GRAELLA DE PARTIDA

Son Pardo inicia el mes de juliol amb una reunió de set curses i mintrot a partir de les 21 hores

Per: Jaume Gomila

Les bateries del Gran Premi de Velocitat centren la cartellera de la nocturna. Ambdues sèries compten amb vuit participants en els 1.600 metres. La primera semifinal es presenta molt atractiva amb la presència d’Uno la Chesnaie, vencedor del darrer Gran Premi Sencers i Egües, el competitiu Ritz de Bocage. També entra en els pronòstics Tamisso recent guanyador sobre la mateixa distància del Premi Frisso i Vico du Petit Odon. El nacional Black Power té opcions d’entrar a la final.
Ramses des Charmes és el gran favorit de la segona classificatòria. The de Chine sol competir bé a les curses d’esprint. Més obertes es postulen les dues places restants per a la cursa decisiva.
Per iniciar la jornada tendrem el Premi Jack Daniels, una especial per a nacionals de 3 i 4 anys en els 2.150 metres on pot tenir una bona ocasió per retrobar-se amb la victòria Errol Flynn HM.
Just després arribarà el Premi Pau Moll Gayà on intentaran confirmar el bon moment de forma Ever Jada i Dirty Dancing HM.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!