JORNADA PREMIIUM ENMIG DE LA TEMPORADA DE NOCTURNES

24-julio-2018 • por Comentarios desactivados en JORNADA PREMIIUM ENMIG DE LA TEMPORADA DE NOCTURNES

Aquesta setmana Son Pardo ofereix dues reunions nocturnes Per: Jaume Gomila La jornada extra és dimarts amb una cartellera Premium de 7 curses a partir de les 20.15 hores. La cursa principal de la nit és el Gran Premi d’Estiu una competició que reuneix 11 dels millors nacionals adults en els 2.150 metres....
Pin It

Home » Actualitat, Previes » JORNADA PREMIIUM ENMIG DE LA TEMPORADA DE NOCTURNES

Aquesta setmana Son Pardo ofereix dues reunions nocturnes

Per: Jaume Gomila

La jornada extra és dimarts amb una cartellera Premium de 7 curses a partir de les 20.15 hores. La cursa principal de la nit és el Gran Premi d’Estiu una competició que reuneix 11 dels millors nacionals adults en els 2.150 metres. Tintin de s’Hort reapareix desprès de mes i mig de descans per intentar retrobar-se amb la victòria. Un altre dels més veterans que tornà a la competició fa només unes setmanes és Un d’en Fliper. Black Power continua amb bones actuacions, sempre dins els 4 primers classificats. Veneno passa també per un bon moment com ho certifica la recent victòria a Manacor.
L’altra cursa destacada de la jornada és el Premi Cabourg que enfronta 11 dels importats francesos més destacats en els 2.650 metres. Tantale le Fol reapareix a Son Pardo amb la intenció de recuperar la ratxa de triomfs. Ritz du Bocage ve fer fallar al Gran Premi de Velocitat. Dimarts tendrà una bona ocasió per refer-se. També va fallar a la cita de la velocitat de fa dues setmanes Uno la Chesnaie. Vico du Petit Odon cercarà la segona victòria a Palma davant l’elit francesa de Balears.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!