JORNADA PREMIUM DE GRAN ESPECTACLE

11-abril-2018 • por Comentarios desactivados en JORNADA PREMIUM DE GRAN ESPECTACLE

Son Pardo presenta una cartellera molt completa en la segona reunió del mes d’abril amb nou curses en joc a partir de les 17.25 hores Per: Jaume Gomila Lidera el programa el clàssic Premi Son Pardo, que abans era una de les proves patrocinades per l’Ajuntament de Palma, i que enfronta nou dels millors...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » JORNADA PREMIUM DE GRAN ESPECTACLE

Son Pardo presenta una cartellera molt completa en la segona reunió del mes d’abril amb nou curses en joc a partir de les 17.25 hores

Per: Jaume Gomila

Lidera el programa el clàssic Premi Son Pardo, que abans era una de les proves patrocinades per l’Ajuntament de Palma, i que enfronta nou dels millors nacionals adults en els 1.650 metres. El veterà Tintin de s’Hort ve de superar un lot semblant i a més compta amb dos títols d’aquesta semiclàssica el darrer assolit l’any passat. Dafi RS es postula com a rival més perillosa juntament amb el seu company d’entrenament Vitorino Mar. Cal comentar també la reaparició de la campiona Boira de Llevant.
La segona prova en importància és el VI Memorial Jonny Rufato per a productes d’origen francès. Valoinic intentarà desmostrar un cop més que és el millor importat del moment i també la sisena victòria de l’any.
Ramses des Charmes a més de ser un dels grans favorits també defensa el títol de l’any passat. Udson de Retz va superar un grup semblant la setmana passada. Starter du Rib va fer una bona prestació en el Premi Son Rossinyol i també toca figurar amb els millors.
Tres nacionals i nou importades gal·les competeixen al Premi Hooge, una curses per a femelles internacionals sobre els 2.650 metres. Encapçala els pronòstics la francesa Bamba du Ponthieu que cercarà cinquè èxit del 2018. Viude IR és la més destacada del bàndol local.
Tancarà la jornada el Premi Alex Kid, una marató de 3.150 metres per a exemplars nacionals de 4 anys que compta amb sis competidors. La campiona dle Gran Premi 2017, Esperança Mar, té una bona oportunitat per assolir el primer triomf de l’any. Enemic és la principal alternativa juntament amb Espiga des Llorer i Eros Sas.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!