LA VELOCITAT CONGREGA ELS MILLORS NACIONALS

29-junio-2018 • por Comentarios desactivados en LA VELOCITAT CONGREGA ELS MILLORS NACIONALS

Son Pardo presenta la tercera nocturna amb un programa de set curses i minitrot a partir de les 21 hores Per: Jaume Gomila La competició més destacada de la nit és el Premi Centenari de la Real Sociedad Hípica de Mallorca destinada a l’elit nacional amb un total de vuit inscrits en els 1.600 metres. [&hellip...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » LA VELOCITAT CONGREGA ELS MILLORS NACIONALS

Son Pardo presenta la tercera nocturna amb un programa de set curses i minitrot a partir de les 21 hores

Per: Jaume Gomila

La competició més destacada de la nit és el Premi Centenari de la Real Sociedad Hípica de Mallorca destinada a l’elit nacional amb un total de vuit inscrits en els 1.600 metres. Amor de Font torna a Son Pardo després de la segona plaça obtinguda a la Gran Diada manacorina per intentar assolir el tercer triomf seguit en el recinte de Ciutat. Claudy’s Crown ve d’oferir un gran resultat en una cursa sobre el mateix metratge. Calgary s’imposà dissabte passat a Manacor amb el seu propietari en una prova per a amateurs.
La segona especial de la sessió és el Premi Pedro J Garcias per a professionals amb un grup de 12 participants en els 2.150 metres. Com Vulguis VX acumula dos primers seguits, un a Palma i un a Manacor, sota la direcció de Toni Riera Bennàssar. La resta de places del podi es presenten més obertes.
En quart lloc del programa arribarà la sisena mànega del torneig del Club de Dames del Trot que reuneix 13 menadores en els 2.150 metres. Maria Antònia Gelabert encapçala els pronòstics amb Brillant Scot M que ja porta quatre segones places consecutives. Aina Costa mena Emre Winner guanyador fa dos divendres a Palma. També entre dins les favorites Xisca Andreu amb Delícies.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!