MANIFEST PROTESTA HIPÒDROM DE MANACOR

26-julio-2018 • por Comentarios desactivados en MANIFEST PROTESTA HIPÒDROM DE MANACOR

*Infotrot Balears quiere garantizar la libertad de opinión, por ello sirve de soporte para la publicación de ideas de aficionados y colaboradores, pero no se responsabiliza de sus opiniones. SOPAR PROTESTA A FAVOR DE L’HIPÒDROM DE MANACOR Estam aquí reunits en senyal de protesta per la degradació i...
Pin It

Home » Actualitat, Articles d'opinió » MANIFEST PROTESTA HIPÒDROM DE MANACOR

*Infotrot Balears quiere garantizar la libertad de opinión, por ello sirve de soporte para la publicación de ideas de aficionados y colaboradores, pero no se responsabiliza de sus opiniones.

SOPAR PROTESTA A FAVOR DE L’HIPÒDROM DE MANACOR

Estam aquí reunits en senyal de protesta per la degradació i abandonament d’aquestes instal·lacions, bressol de l’afició al trot de tot el Llevant mallorquí i, per extensió i quantitat d’usuaris, de tot Mallorca.

Fins ara i especialment a l’estiu, la gent de la comarca venia a les carreres a sopar a la fresca, veure les carreres i apostar un parell d’euros. Ara no poden sopar i l’aposta interna està totalment abandonada. Qui vendrà a les carreres?.

A l’hivern, aprofitant les carreres PMU de Palma, que al marge de benvingudes com cirera del pastís no com única solució, són la mort de la socialització del trot, i en lloc de rellançar les bases a l’Hipòdrom de Manacor, es fan canvis d’horaris continus, anul·lació de jornades i moltes altes accions que tan sols fan que despistar a aficionats ocasionals externs i públic en general a més de tot el col·lectiu cavallista.

Els darrers anys hem vist com el menyspreu i desatenció han anat creixent. Per tant, ens veim obligats a actes reivindicatius com aquest.

PROTESTAM

Per:

 • –  Les instal·lacions, que presenten aquest estat tan degradat.
 • –  El silenci administratiu, en relació a tot aquest despropòsit, d’associacions (Fbt iAstrot) i representants de l’administració pública (Ajuntament de Manacor, Consell Insular de Mallorca i Govern Balear) de qui depèn l’ara i futur de l’Hipòdrom de Manacor i del trot en general.
 • –  L’estat i situació vergonyosa, especialment de l’àrea de serveis i restauració, inexistent i pedaçàda de mala manera i amb molt mal gust, que allò que fa essencialment és engegar a cavallistes i aficionats a més de públic en general. Donant una imatge degradant, no real, del nostro col·lectiu.Ens demanam si és això que se pretén amb aquest silenci administratiu ques’esmentam anteriorment. Quins interessos hi ha?
 • –  No adequar les instal·lacions infantils que abans havia i que convidaven a lagent de Manacor i públic fora poble, especialment ses nits d’estiu, a passar un moment d’esplai més que agradable. Aquestes continuen en un estat perillós per tothom qui les utilitzi.
 • –  L’estat de la pista de competició SEMPRE tan perjudicial per la salut dels animals.
 • –  No haver-hi il·luminació suficient a la zona infantil i del públic.
 • –  L’estat del sòl és tan irregular i perillós per a tothom.
 • –  La dotació econòmica de les carreres, ja que és la meitat que a Palma, quedepenen del mateix organisme que les organitza.
 • –  Per la mancança d’ofici i interès a cercar i concretar espónsors per a fer carreresespecials o jornades especials que cridin públic.
 • –  No fer res per reactivar l’aposta interna, que depèn també d’aquest públic curiósque ara no ve.
 • –  Tanta desgana i mancança de respecte a el nostro col·lectiu.

 

NOLTROS NO SOM AIXÍ, NO EN SENTIM REPRESENTATS. NO ES AGRADA DONAR AQUESTA IMATGE I SI AIXÒ I SI ALTRES COSES NO S’ARREGLEN

SEGUIREM PROTESTANT!

Julià Miquel Pascual, aficionat i usuari de l’Hipòdrom de Manacor

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!