NOU REPTE PER A DAFI RS

6-febrero-2018 • por Comentarios desactivados en NOU REPTE PER A DAFI RS

Les egües internacionals s’enfrontaran al Premi Roquepine Per: Jaume Gomila Son Pardo estrena el mes de de febrer amb una intensa reunió de deu curses amb l’inici de l’activitat a les 16.10 hores. La prova estel·lar de la jornada és el Premi Roquepine, una competició per a egües internacionals...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » NOU REPTE PER A DAFI RS

Les egües internacionals s’enfrontaran al Premi Roquepine

Per: Jaume Gomila

Son Pardo estrena el mes de de febrer amb una intensa reunió de deu curses amb l’inici de l’activitat a les 16.10 hores. La prova estel·lar de la jornada és el Premi Roquepine, una competició per a egües internacionals que congrega 12 participants en els 2.650 metres. La nacional Dafi RS vol aquest cop superar les millors femelles de Balears després de batre els millors locals al clàssic Premi Sant Sebastià. La representant de Rosen Slavchev va ser segona d’un lot similar fa algunes setmanes, en què guanyà la francesa Bamba du Ponthieu. Aquesta egua entrenada i menada per Toni Frontera acumula tres èxits consecutius, sempre a proves exclusives per a femelles.
Una altra de les curses a destacar és el Premi Valentino, en cinquè lloc del programa, que arreplega un lot de 13 nacionals de qualitat en els 2.650 metres.  La veterana del grup, Una Duna, passa per un gran moment de forma amb tres triomfs seguits.  Cap de Llevant pot ser el rival més perillós juntament amb Art de Binitaref que sol competir bé quan surt a la pista.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!