EL PREMI EXPLOSION ANIMA LA MATINAL MANACORINA

26-febrero-2018 • por Comentarios desactivados en EL PREMI EXPLOSION ANIMA LA MATINAL MANACORINA

La Quadra Si No Fos apadrinà la prova amb obsequis als tres primers classificats Per: Irene M. Pery Darrera reunió del mes de febrer a l’Hipòdrom de Manacor, amb un programa de 8 carreres, més una de minitrot, totes sobre la distància de 2.375 metres. El moment més animat de la jornada arribà amb la...
Pin It

Home » Actualitat, Manacor » EL PREMI EXPLOSION ANIMA LA MATINAL MANACORINA

La Quadra Si No Fos apadrinà la prova amb obsequis als tres primers classificats

Per: Irene M. Pery

Darrera reunió del mes de febrer a l’Hipòdrom de Manacor, amb un programa de 8 carreres, més una de minitrot, totes sobre la distància de 2.375 metres.

El moment més animat de la jornada arribà amb la setena carrera, apadrinada per la Quadra Si No Fos, que lliurà trofeus als tres primers classificats, a més d’un dinar al Restaurant Miradors de Na Foradada, el que animava als participants.

Sobre la pista 11 cavalls internacionals de més de 100.000 euros de sumes guanyades. La victòria va ser clara per Set Et Match, que s’imposava de mans de Joan Riera S., amb un temps d’1’16’‘6. La segona pla´ça era per a Vaeva Pride a 1’16’‘9 i la tercera per a Tom Djo, a 1’17’0.

Els amateurs obrien la reunió, amb el concurs d’11 nacionals amb poques sumes guanyades. Embruixat conqueria la victòria a 1’22’‘5 de mans de Francisca Andreu. La segona plaça era per a El Señor BR, a 1’22’‘8 i la tercera per a Estrella Ros, a 1’22’‘9.

Elvis Coscoia se n’enduia la segona, a 1’21’‘0 i a regnes de Miquel Jaume Barceló. Segona era Camussa i tercer Bandido Neula.

A la tercera Dijous Bo era el guanyador, a 1’20’‘1 i amb Joan Bauzà en el cabriol. Cacique del Norte es feia amb la segona plaça i amb la tercera Vol Viure BR.

A la quarta era Brumell’is Group qui, per l’exterior, s’imposava, a 1’18’‘3 i amb Antoni Vidal en el sulky. Bambina d’Escafi era segona i tercer Campos Power.

La cinquena del matí la lluitaren Deco Sas i Venc de Boko, essent finalment el guanyador el de la Quadra Cafè 1990, menat per Joan Riera S. Una Duna era la tercera classificada.

Avanti Corner se n’enduia la sisena, a regnes de Miquel Mestre i un temps d’1’17’‘6. Brillant de Foc u Calgary entraven en segona i tercera posició respectivament.

Es tancava la reunió amb la victòria de Ted de la Rive, menat per Nicolau Martí i marcant un temps d’1’16’‘8. La segona posició era per Vallee de Carsi i la tercera per Vallner.

VIDEOS Y RESULTADOS DE LA JORNADA

Taca guanya la prova de minitrot

Per: Bàrbara Servera

Premi Minitrot. Carrera per a ponis de O a 599 punts, sobre una distància inicial de 500 m. amb onze exemplars inscrits en dos elàstics.
Es dóna la sortida i es col·loca en primera posició Taca, seguit de Bloom, Lluna Royal, Perla Grandchamp i Fair Play Lluc.
Entrada de recta per Taca, Lluna Royal, Fair Play Lluc, Bloom i Perla Grandchamp.
A meta, victòria per Taca, que sortia des dels 500 m., segona posició per Lluna Royal, tercera per Fair Play Lluc, quarta per Dael 86, cinquena per Perla Grandchamp i sexta posició per Timoko, tots ells sortien des dels 525 m.

Resultats.
Primer. TACA – Miquel Jaume G.
Segon. LLUNA ROYAL– Joan Marc Gelabert R
Tercer. FAIR PLAY LLUC- Jaume Rigo G.
Quart. DAEL 86- Llucia Pinto S.
Cinquè. PERLA GRANDCHAMP – A.M. Jaume G.
Sisè. TIMOKO – Adrià Riera V.

Obsequi a tots els participants lliurats per Cafeteria “Ses Primetes “

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!