PRIMER TEST “F” PER COMENÇAR L’ANY

3-enero-2018 • por Comentarios desactivados en PRIMER TEST “F” PER COMENÇAR L’ANY

El Premi Jaleo Piroska és l’assaig del Gengis Khan de dia 24, classificatòria del Gran Premi Nacional Per: Jaume Gomila L’any hípic de Balears s’inicia avui dimecres a Son Pardo amb una reunió Premium de nou curses a partir de les 17.20 hores. Els poltres de tres anys inicien el llarg camí cap...
Pin It

Home » Actualitat, Previes » PRIMER TEST “F” PER COMENÇAR L’ANY

El Premi Jaleo Piroska és l’assaig del Gengis Khan de dia 24, classificatòria del Gran Premi Nacional

Per: Jaume Gomila

L’any hípic de Balears s’inicia avui dimecres a Son Pardo amb una reunió Premium de nou curses a partir de les 17.20 hores. Els poltres de tres anys inicien el llarg camí cap al Gran Premi Nacional del 20 de maig amb la preparatòria de la segona cursa qualificativa per a la gran clàssica. Es tracta del Premi Jaleo Piroska, una prova amb 10 competidors en els 2.150 metres. Amb l’absència del podi del Critèrium pren el protagonisme, el quart classificat Far West VX, que reapareix a Son Pardo després de guanyar el Critèrium dels Joves a Manacor. Flipo ses Planes és el rival principal ja que ve de fer una gran prestació a Son Pardo on establí la millor velocitat de la generació sobre els 2.150 amb un temps d’1.19’4. Fenomenal i Fantàstic BS també foren podi en aquesta competició i són també candidats al triomf.
Un altre dels atractius de la jornada és el Premi Nectria, un duel internacionals sobre els 2.150 metres. Sis nacionals repten deu importats francesos. Baby Sund és la més destacada del bàndol local. Balsamo Bello assolí la primera victòria a Mallorca dissabte passat i és la principal esperança del lot estranger. Victoriós té una oportunitat de retrobar-se amb el triomf després d’una valuosa quarta plaça al Gran Premi Diada de Mallorca.
Els millors importats de la jornada s’enfronten en el Premi Nantes. Es tracta d’una prova molt igualada sobre els 2.650 metres on hi destaca Saphir du Terroir per la regularitat.

Entrades Relacionades

Scroll to top
error: Content is protected !!